Bucatini, sos de ciuperci, coniac si smantana

timp preparare- 1h
ingrediente
ustensile

descarca reteta pdf toate retetele
Se fierb pastele in apa cu sare. Cipercile vor fi taiate mai mare caci placerea e sa poti musca din ciupercile suculente. Dupa ce le-ai taiat sau rupt le vei gati in tigaie cu ceapa dulce, sare si piper. Cand simti ca sunt gata adaugi usturoiul taiat foarte fin si la final stropesti cu generozitate cu cognac. Nu mai zabovesti mult cu ele pe foc caci nu vrei sa se evapore bunatate de cognac si imediat adaugi smantana de gatit apoi incepi sa le dai gustul pe care ti-l doresti cu sos de soia sare si piper. Intre timp pastele s-au fiert le scoti le asezi intr-un cuib simpatic si adaugi un polonic de sos minunat. Pe deasupra pui parmesan si patrunjel proaspat rupt cu mana.
toate retetele
BEAUTY FOOD
  • Newsletter

    Aici daca dai clic, noi te tinem la curent cu noutatile zilei, cine ne mai viziteaza, ce ingrediente minunate am mai gasit... ce petreceri mai organizam.
  • Fara abuzuri, promitem, doar info cu
    gust bun, ca si mancarea noastra

    INCHIDE FEREASTRA