Sendvis cu bacon marinat in cafea, branza de cafea si curmale

timp preparare- 30 de minute
ingrediente

descarca reteta pdf toate retetele
Semipreparare: Baconul se feliaza si se marineaza in amestecul de cafea, praf sau fulgi de chili, zahar brun. Se asaza in container sau punga de plastic cu fermoar, se tine la frigider pentru cel putin 1 ora. Se prepara crema de branza: se amesteca branza de capra, curmalele tocate, zest de lamaie, zeama de lamaie, ulei de masline si fulgi de chili. Preparare: Baconul se gateste pe plita. Se tartineaza crema de branza de capra peste feliile de paine prajita , se adauga frunze de spanac si feliile de bacon deasupra
toate retetele
BEAUTY FOOD
  • Newsletter

    Aici daca dai clic, noi te tinem la curent cu noutatile zilei, cine ne mai viziteaza, ce ingrediente minunate am mai gasit... ce petreceri mai organizam.
  • Fara abuzuri, promitem, doar info cu
    gust bun, ca si mancarea noastra

    INCHIDE FEREASTRA