Wrap cu pui marocan si caise

timp preparare- 1h 30'
ingrediente

descarca reteta pdf toate retetele
Intr-un bol se amesteca smantana cu boia, chimion, scortisoara, apoi se adauga caise, migdale, telina, ceapa, salata verde (rupta), sare, piper, zeama de lamaie. Pulpa de pui se gateste pe gratar si apoi se taie cubulete. Cubuletele de pui se adauga in amestecul de mai devreme pentru ca apoi sa se impatureasca intr-o foaie de tortilla (usor incalzita pe plita), precum o clatita. Wrapul se taie in doua in diagonala si se asaza pe farfurie, pe o lingura de smantana. Se presara migdale prajite si pisate.
toate retetele
BEAUTY FOOD
  • Newsletter

    Aici daca dai clic, noi te tinem la curent cu noutatile zilei, cine ne mai viziteaza, ce ingrediente minunate am mai gasit... ce petreceri mai organizam.
  • Fara abuzuri, promitem, doar info cu
    gust bun, ca si mancarea noastra

    INCHIDE FEREASTRA